Dissabte 2 d’abril · SESSIÓ EXPERIMENTAL

DIRECCIÓ: Lluís de Sola / Andrea Fernández / Oriol Segon / Nuno Pessoa
Auditori Plana de l’Om
19:00h. / 4 €
Mostra Perifèrics
Comprar entrades
Amb la presència dels directors

Un encanteri. Lluís de Sola, 2014, 15′

Com un encanteri que es respira en l’aire i que ressona arreu, una veueta recorda, imagina i inventa un petit però transcendent episodi de la vida d’un poble del sud de França, una anècdota amb categoria de mite.

El recuerdo del rostro. Andrea Fernández, 2019, 12′

El rostre és la superfície que ens connecta amb la societat i configura la nostra identitat a través de la mirada dels altres. Un mash up expressionista en què s’exploren les emocions primàries que ens uneixen al nostre rostre mitjançant materials trobats que traspassen èpoques i gèneres.

Doomburup. Oriol Segon, 2019, 8′

Creació visual enmarcada en el festival Josart. La flora, la fauna, el territori i l’estructura de les petites coses s’expressen acompanyades d’una simfonia improvisada.

Under Gods. Andrea Fernández i Nuno Pessoa, 2020, 8′

Una ficció distòpica construïda a partir de moments robats de la quotidianitat, filmada en el subsòl de Lisboa durant els anys més agressius de la crisi econòmica.

Llocs on amagar un cos. Lluís de Sola, 2018, 9′

Una veu en primera persona reflexiona sobre la impossibilitat de transitar pels marges sense convertir-los amb motiu de diverses fantasies, entre les quals cometre un crim o fer una pel·lícula o totes dues coses al mateix temps.


Categoria: Perifèrics 2022

Comments are closed.