Dissabte 5 de juny · VISUALS: EL MÈTODE FLIKOWSKY / HABLAR DEL TIEMPO

DIRECCIÓ: Pau Gros i Aleix Serra / Carla Soza
Auditori Plana de l’Om
12:00h. / Entrada gratuïta
Reservar entrades

EL MÈTODE FLIKOWSKY
Direcció: Pau Gros i Aleix Serra

Francis Flikowsky és un reconegut guionista, director i actor de cinema.
L’any 1993 es va associar amb The Wilsenstein Company per fer la que seria l’obra que el llançaria a l’estrellat mediàtic, la producció més arriscada de la seva carrera.
Anys després, entrevistem l’equip tècnic i artístic del rodatge per endinsar-nos en la ment d’aquest artista visionari i inconformista.

Pau Gros Bertran (15 de febrer del 1993) i Aleix Serra Riera (11 d’abril del 1996) són dos artistes manresans formats a l’Escola d’Art de Manresa i a l’Escola de Cinema de Barcelona (ECIB). Sota el nom de Goitell Productions, fan animacions des de 2015 i durant els seus anys acadèmics, han produït i participat en diversos curtmetratges com La Manaça (The Handmade Menace), Celéste, Psychophonic o Good Night Mr. Ted, entre d’altres. Premiats en diverses ocasions a Festivals com l’Animac de Lleida, el Mecal de Barcelona, el Festival de Cine y Televisión de León, l’All Negre de Sant Cugat del Vallès, el Festival Internacional de Cine Independiente de Elche, o al Sitges Film Festival, ara s’estrenen amb el seu primer llargmetratge d’animació, El Mètode Flikowsky.

HABLAR DEL TIEMPO
Direcció: Carla Soza

Curt documental que recull la veu de diverses persones que reflexionen sobre la seva experiència personal en el context de la pandèmia.

Carla Soza (Santiago de Xile, 1979) és una artista visual que resideix a Catalunya des de l’any 2000. Després de completar els seus estudis de Filosofia i Història de l’Art, la seva tasca es concreta en els mons gràfic i literari. Els seus temes d’interès són l’erotisme, el paisatge urbà, el retrat, la idea de subjecte i les cultures Mapuche i Selknam. Des de 2009 munta exposicions en diversos espais culturals i d’oci. El 2019 va exposar a la Filmoteca de Catalunya el seu projecte El cine y el sexo, que consisteix en una sèrie d’il·lustracions digitals inspirades en fotogrames de films eròtics. També és creadora de la revista digital Philmmagazine, dedicada al cinema i al pensament, i és autora del curt d’animació Desobediència, seleccionat al CCCB durant el 26è Festival de Cinema l’Alternativa, en l’edició de 2019.

SESSIÓ DE VISUALS 2021

Comments are closed.