Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras (28/12/2019)

Cineclub Manresa va tancar l’any amb la tradicional sessió del 28 de desembre, dia dels innocents, amb la projecció de 7 raons per fugir i la presència dels seus tres directors, amb els quals vam celebrar un any d’èxit pel cinema manresà.

7 raons per fugir ja havia tingut la seva estrena catalana al Teatre Kursaal el 26 de març, a més d’un llarg recorregut per festivals d’arreu del món com el SXSW de Texas, Brasil, Corea del Sud, Màlaga o San Sebastián. Els directors Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, tots tres membres de Cineclub Manresa, també van celebrar les tres nominacions als premis Gaudí que havia obtingut el seu film (millor pel·lícula, direcció de producció i actriu secundària per Aina Clotet), a més d’optar també al premi del públic que es podia votar per internet, pel qual van fer campanya després de la sessió.

S’arrodonia així un gran any pel cinema bagenc, amb quatre llargmetratges dirigits per manresans programats a Cineclub: Sospita de fe, d’Enric Roca; La vida sigue igual, de Jordi Salvador; L’escriptor d’un país sense llibreries, de Marc Serena; i 7 raons per fugir. A tots ells s’han d’afegir també quatre curtmetratges bagencs programats al llarg de l’any: Tu, de Marc Baylina; L’altri, de Queralt Jorba; Salir del agua i Sex Shop, ambdós d’Isabel Casanova.


Categoria: Notícies

Comments are closed.