Info

Història

L’octubre de 1955, Cine Club Manresa organitzà el primer acte de la seva història: una projecció cinematogràfica integrada per tres documentals francesos. Així, a la temporada 2005-06 es va celebrar el 50è aniversari de l’entitat, com molta gent bé deu recordar.

Al llarg de la seva història l’associació, que va néixer com una secció de les Congregacions Marianes de Manresa i que posteriorment es va vincular a la Federació Espanyola i a la Federació Catalana de Cineclubs, ha portat cinema a molts indrets manresans i ha col·laborat amb bona part de les entitats de la ciutat.

Els principals objectius de Cine Club Manresa són fomentar, difondre i promoure l’afició i interès pel cinema en tots els seus vessants, posant èmfasi en el cinema en versió original, en les produccions catalanes i europees, en el cinema compromès (ja sigui políticament, culturalment o socialment), en la innovació en el llenguatge cinematogràfic, en la col·laboració amb d’altres associacions afins i en el seu compromís amb la ciutat que li dóna nom.

Tarifes

ABONAMENT DE TEMPORADA: 50 euros.

Requeriments: Nom, adreça postal i adreça electrònica. 

Preu per sessió: Gratuït.

Rebràs la programació impresa a l’adreça postal i a l’adreça electrònica.

Pots comprar l’abonament a la taquilla en qualsevol sessió de diumenge.

APORTACIÓ GENERAL: 5 Euros.
APORTACIÓ SESSIONS FILMOXARXA: 4 Euros.

Preu per sessió a l’Auditori Plana de l’Om en les sessions de diumenge.

Comments are closed.