Manel Camp i Manel Quinto (27/05/2021)

El dijous 27 de maig va tenir lloc a la Plana de l’Om la primera de tres sessions organitzades per Cineclub dins el projecte “De Minorisa a Carst”, que celebra els 75 anys del músic Manel Camp, amb la projecció de Fanny Pelopaja.

Aquest film de Vicente Aranda estrenat el 1984 compta amb una banda sonora del compositor manresà. En finalitzar la sessió va tenir lloc una interessant conversa entre Manel Camp i el crític expert en cinema negre Manel Quinto. Manel Camp també va exposar a l’escenari les partitures originals de la música que va compondre, molta més de la que finalment es va utilitzar en la pel·lícula.

Durant la conversa, Quinto va demostrar ser un gran coneixedor de l’obra de Manel Camp pel cinema. Van repassar els seus diversos treballs i el músic va destacar la banda sonora del film El complot dels anells, de Francesc Bellmunt, com una de les seves millors obres.

Les següents sessions de Cineclub i “De Minorisa a Carst” seran Gràcies per la propina, amb una conversa entre Manel Camp i el director Francesc Bellmunt, el 31 d’octubre; i L’última frontera, de Manuel Cussó-Ferrer, amb una conversa entre Manel Camp i el filòsof Xavier Antich, el 10 de març del 2022.


Categoria: Notícies

Comments are closed.