Programació març – abril 2018

Cineclub us proposa una primavera plena d’un fort component compromès.

Una mirada testimonial i crítica, tan oberta com polièdrica: el conflicte arabo-israelià amb Inch’allah, la problemàtica ambiental amb Gràcies per la pluja, la recerca interior del budisme amb Camina conmigo, les tenebres del racisme amb Gook.

Americana, el festival dedicat a promoure el cinema independent dels Estats Units, aporta aquest darrer títol (Gook) i Don’t Think Twice. I el CLAM ens permetrà veure Creative Control, una pel·lícula sobre les límits de les tecnologies més sofisticades.

El segell femení està representat a Brava, el nou treball de l’esplèndida realitzadora catalana Roser Aguilar.

També recuperarem les arrels del setè art i algunes de les seves pàgines memorables en documentals tan imprescindibles com Lumière! Comienza la aventura, Las películas de mi vida de Bertrand Tavernier i Saura(s).

Present i passat, reflexió i màgia, confluiran, doncs, en una programació més que llaminera.

Categories: General

Comments are closed.