Programació maig – juny 2018

Prepareu-vos, perquè el vostre Cineclub la petarà aquesta primavera!

La primera explosió vindrà del Nord (The Square, Palma d’Or 2017), la contundència més ferotge, políticament incorrecta.

No només la música i el teatre van de gira a Manresa… Enguany, també ens visitaran alguns dels festivals cinematogràfics més engrescadors de Barcelona. D’A ens portarà la malenconia cinèfila d’El león duerme esta noche, la duresa compromesa d’A ciambra i el testimoni hipnòtic de Braguino. D’altra banda, DocsBarcelona ens oferirà un “pack” certament potent: Lladres de temps, El espanto i Wonderful Losers, a Different World.

Hi haurà també un espai per a l’esperit més crític i solidari (i per al debat) amb Food Coop i 3.000 nits.

I la cirereta del pastís serà una taula rodona doblement i oportunament reivindicativa, que aplegarà tres joves (i brillants) muntadores: Anna Pfaff, Anaïs Urraca i Diana Toucedo. El muntatge, una disciplina fonamental en el llenguatge cinematogràfic, ha donat excel·lents artistes femenines, sovint invisibles.
I, a més a més, presentarem el debut com a realitzadora de Diana Toucedo, Trinta lumes, una aventura fascinant que ha esdevingut una de les sensacions del festival de Màlaga.

Ja ho veieu… Teniu vint-i-quatre raons per segon per no perdre-us un final de temporada de traca i mocador!

Categories: General

Comments are closed.