Programació setembre – novembre 2018

“Ets tu la primavera que esperava.
La vida multiplicada i brillant, en què és ple i perfecte cada instant”

Aquest poema és de Sophia Mello Breyner, una de les grans escriptores portugueses del segle XX. No la coneixeu? No passa res… Tindreu l’oportunitat d’aprofundir en la seva fascinant personalitat amb Correspondencias, una de les joies més sensibles i inventives que ens ha regalat el cinema els últims anys.

I si tampoc sabeu qui és el Philippe Garrel, tranquils… Us convidem també a descobrir un dels grans (ocults) del cinema modern amb L’amant d’un jour, un estudi intimista de cinc estrelles, tallat amb la porcellana més fina.

Ja ho veieu… Cineclub comença molt fort aquest any i seguirà mirant en moltes direccions (Cicle Perles de l’Est, Mostra de films de dones, Tocats de lletra, Mostra de cinema espiritual) amb una oferta heterodoxa, exquisida i viva.

Ens visitaran uns fantasmes molt malenconiosos (A Ghost Story), una parella desintegrada (Sin amor), uns amants que comparteixen somnis (En cuerpo y alma), una família disfuncional (Happy End), uns joves desconcertats (Les distàncies)… i molts més.

I la cirereta del pastís, Caras i lugares, en què la meravellosa Agnès Varda, supervivent de la “nouvelle vague”, ens beneirà l’inici de la nova temporada amb un acte de fe (deliciós i irresistible) per seguir creient en el cinema… i en la vida.

No hi podeu faltar, a la festa!

Categories: General

Comments are closed.