Programació desembre 2018 – febrer 2019

La vida lliure és el títol del darrer i esplèndid llargmetratge de Marc Recha, un dels nostres directors predilectes, que veurem aviat al nostre Cineclub, però també podria ser el títol d’altres pel·lícules que us oferirem el proper trimestre.


Consulta també la programació del Petit Cineclub.

Pel·lícules protagonitzades per dones transgressores i audaces (trans, lesbianes, heteros) que esmicolen tots els clixés sexuals i socials i estan disposades a pagar un preu, més o menys alt, per imposar la seva coherència. Unes antiheroïnes que comparteixen, encara que potser no el coneixen, el contingut del mític poema de Paul Éluard que clou amb aquests mots:

“Torne a començar la meua vida
Només he nascut per conèixer-te
Per anomenar-te
Llibertat”

Les properes setmanes i mesos ens esperen les gitanes lesbianes de Carmen y Lola, les transsexuals de Girl (Lara), Una mujer fantástica (Marina) i Señorita María, la falda de la montaña (María). També coneixerem la llegendària cantant Barbara en el singular biòpic homònim i una mare de família més que especial al documental Muchos hijos, un mono y un castillo.

La feminitat i la llibertat s’entrecreuen en tot un seguit de radiografies revulsives, conduïdes per dones diferents a la recerca de la seva identitat, que regalimen veritat per totes les costures.

Us hi esperem!

CANVI DE DATA: Per la vaga general del 21 de febrer suspenem la sessió de SOSPITA DE FE. Nova data per la projecció: dissabte 23 de febrer a les 6 de la tarda.

Categories: General

Comments are closed.