Dijous 5 de novembre · ROBOTS

DIRECCIÓ: Isa Willinger
Online
Reservar invitacions

Durada: 88 min
Nacionalitat: Alemanya / 2019

La programació del cicle El Documental del Mes, coordinat per MEES i CineClub, s’ofereix aquest novembre en versió online. Així, amb l’aturada de l’activitat escènica en compliment de les noves mesures vigents, les projeccions presencials a l’auditori de la Plana de l’Om s’adapten al format online, i tothom que ho sol·liciti podrà veure el documental Robots d’Isa Wilinger, una història que tracta de com la intel·ligència artificial afectarà les nostres vides en un futur pròxim, des de la plataforma d’El Documental del Mes.

* Per accedir-hi cal emplenar aquest formulari: https://forms.gle/aBLgHeRiBQjhZdpv9, a través del qual es rebrà un codi per accedir al visionat del documental, que estarà vigent durant 15 dies, des del dijous 5 i fins el dijous 19 de novembre -ambdós inclosos- a l’enllaç https://online.docsdelmes.com.

Quan Chuck compra Harmony, la seva futura parella robot, poc s’espera que li agradin els llibres i conversar sobre temes transcendentals. Al Japó, el robot Pepper arriba a la llar de l’àvia Sakurai per fer-li companyia, però resulta que és força despistat… Els robots són les noves criatures del planeta terra. Estem preparats per introduir la intel·ligència artificial a les nostres vides?

NOMINADA AL MILLOR DOCUMENTAL ALS PREMIS DEL CINEMA ALEMANY

EN COL·LABORACIÓ AMB DOCS BARCELONA I KURSAAL

Comments are closed.