Dimecres 3 de febrer · MANRESA FANTÀSTICA

MANRESA FANTÀSTICA
DIRECCIÓ: Jorge Caballero / Carles Muñoz / David Cantón / Berta Oliveres Peig / Marc Alberti Pradera / Daniel Prados Garcia
Auditori Plana de l’Om
20:00h. / Entrada gratuïta

VISUALS, 8 anys de curtmetratges (2008-15):

La paradoxa d’Arrow de Jorge Caballero (2008, 6 min.)

Planteja una situació en què, de sobte, totes les regles que ens ajuden a viure es giren en contra nostra, sotmetent-nos i esclavitzant-nos. Caballero ofereix una reflexió sobre l’homogeneïtzació i la pèrdua d’identitat de l’individu en una societat cada vegada més industrialitzada, tecnificada i amb un domini dels mitjans de comunicació més massius, per mitjà d’una fusió d’imatge real amb il·lustració gravada en súper 8 mm.

Fabricats de Carles Muñoz (2008, 13 min.)

El curt exposa com en un entorn laboral, a vegades desagraït, fer un esforç per intentar conèixer la persona que tenim al costat és un treball afegit que no es cobra com a hora extra. El film gira a l’entorn d’una fàbrica dins una ciutat, una petita història dins una fàbrica i dues persones dins una petita història.

Ad Infinitum de David Cantón (2009, 30 min.)

L’avaria de la nau farà que el seu pilot navegui a la deriva per l’espai.

Lapse de Berta Oliveres Peig (2012,13 min.)

Lapse narra una història completament fictícia. Parteix d’una trama argumental simple, que possibilita jugar amb el llenguatge a través d’entrellaçar dues línies narratives, la distància temporal entre les quals dóna nom al curt. Tant la imatge com el so van de la ma per tal de generar una atmosfera a mode de conte infantil, aparentment naïf que va virant de virant de tonalitat a mesura que s’infiltren traces de suspens. Les informacions es van deixant anar en comptagotes i no és fins l’últim segons que el trencaclosques cobra sentit.

Preneu i beveu de Marc Alberti Pradera (2014, 12 min.)

La relació del cel i la terra, la vinya i el vi, les tradicions, la cultura i la fe, en un relat actual ubicat en un paratge que podria ser qualsevol lloc on hi hagi tradició vitivinícola.

Entresomnis de Daniel Prados Garcia (2015, 9 min.)

En Víctor, un enòleg sotmès a un gran estrès per la producció d’un nou vi que ha de posar el celler al capdavant de les llistes dels millors productors europeus, començarà a patir estranyes situacions i visites inesperades en algun punt entre el somni i la realitat.

Comments are closed.