7 raons per fugir (26/03/2019)

El dimarts 26 de març va tenir lloc al Teatre Kursaal l’estrena catalana de 7 RAONS PER FUGIR, el primer llargmetratge dirigit pels membres de Cineclub Manresa Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras.

Després de l’estrena mundial al festival SXSW d’Austin (EUA) i de participar en la secció oficial del Festival de Màlaga, Manresa ha estat la primera ciutat catalana on s’ha pogut veure el film escrit per Esteve Soler, basat en les seves obres de teatre. El Teatre Kursaal estava preparat amb un photo call i una catifa vermella per on van arribar els tres directors, acompanyats pel productor Martín Samper, l’actriu Àgata Roca, l’actor sallentí Albert Ribalta i el joveníssim actor debutant Oleguer Noguer.

Ja a l’interior, amb la platea i l’amfiteatre plens de gom a gom, el crític i expresident de Cineclub Manresa Jordi Bordas va presentar l’equip present de la pel·lícula, els quals van repartir agraïments a tothom que havia fet possible el petit miracle de produir aquest film. No van faltar les mencions a Cineclub, entitat que amb l’Ajuntament de Manresa i les productores No Hay Banda i Compacto van fer possible aquesta estrena al Kursaal.

En acabar la sessió, el públic va ovacionar llargament l’equip de la pel·lícula, que tindrà la seva estrena comercial el dia 5 d’abril.

Les següents fotografies són de Marta Pich, publicades a Regió7. Podeu veure la galeria completa aquí:

Categories: Notícies

Comments are closed.