Programació setembre – novembre 2023

“El cinema és la forma artística més propera a somiar”
(Jim Jarmusch)

Cineclub et convida novament a somiar amb nosaltres.

Ens retrobarem amb dues perles vibrants dels noranta, rodades per uns autors majúsculs: el deliri passional de Corazón salvaje (David Lynch) i el thriller zen de Ghost Dog: The Way of the Samurai (Jim Jarmusch).

De l’Orient ens arribaran tres delicatessen: una distopia molt negra (Plan 75), un arravatament líric (Decision to Leave) i una faula tendra (Lunana, un iac a l’escola).

La mirada femenina més poderosa estarà representada amb la reivindicativa Las buenas compañías, l’estremidora Lyra vs IRA i l’enigmàtica La hija eterna.

Donostia esdevindrà un paisatge màgic a l’evocadora La quietud en la tormenta.

I no us podreu perdre sota cap concepte Moonage Daydream, una brillantíssima i meravellosa immersió en l’univers del genial David Bowie.

El genial Duc Blanc i altres mestres us esperen aquesta tardor!

NOTA: Les dates dels Documentals del Mes de setembre i octubre s’han hagut de modificar, Remant a la deriva es farà el dijous 14 de setembre i Lyra vs Ira es farà el dimecres 11 d’octubre. També s’ha canviat la data d’En los 90 pel 30 de novembre, i s’ha corregit el preu de la sessió del 26 de novembre, Lunana, un iac a l’escola, a 4 euros.


Categoria: General

Comments are closed.