Visuals 2021

El dissabte 5 de juny va tenir lloc la sessió d’estrena dels dos curtmetratges produïts en el marc del cicle Visuals: Hablar del tiempo, de Carla Soza; i El mètode Flikowsky, de Pau Gros i Aleix Serra.

Carla Soza (Santiago de Xile, 1979) és una artista visual que resideix a Catalunya des de l’any 2000. Després de completar els seus estudis de Filosofia i Història de l’Art, la seva tasca es concreta en els mons gràfic i literari. Els seus temes d’interès són l’erotisme, el paisatge urbà, el retrat, la idea de subjecte i les cultures Mapuche i Selknam. Des de 2009 munta exposicions en diversos espais culturals i d’oci. El 2019 va exposar a la Filmoteca de Catalunya el seu projecte El cine y el sexo, que consisteix en una sèrie d’il·lustracions digitals inspirades en fotogrames de films eròtics. També és creadora de la revista digital Philmmagazine, dedicada al cinema i al pensament, i és autora del curt d’animació Desobediència, seleccionat al CCCB durant el 26è Festival de Cinema l’Alternativa, en l’edició de 2019.

Pau Gros Bertran (15 de febrer del 1993) i Aleix Serra Riera (11 d’abril del 1996) són dos artistes manresans formats a l’Escola d’Art de Manresa i a l’Escola de Cinema de Barcelona (ECIB). Sota el nom de Goitell Productions, fan animacions des de 2015 i durant els seus anys acadèmics, han produït i participat en diversos curtmetratges com La Manaça (The Handmade Menace), CeléstePsychophonic o Good Night Mr. Ted, entre d’altres. Premiats en diverses ocasions a Festivals com l’Animac de Lleida, el Mecal de Barcelona, el Festival de Cine y Televisión de León, l’All Negre de Sant Cugat del Vallès, el Festival Internacional de Cine Independiente de Elche, o al Sitges Film Festival, ara s’estrenen amb el seu primer llargmetratge d’animació, El Mètode Flikowsky.


Categoria: Notícies

Comments are closed.