Programació desembre 2017 – febrer 2018

Una mirada intensament femenina i polièdrica recorre la nova programació de Cineclub.

I així, ens trobarem amb dones indecises i disposades a alliberar-se (l’espanyola María -y los demás-), criades més que torbadores (la coreana La doncella), mullers rebels i subversives (la britànica Lady Macbeth), noies desconcertades i confoses (la catalana Júlia Ist) i joves misterioses i apassionants (la francesa Personal Shopper).

També hi haurà un espai per gaudir de les noves propostes de mestres indiscutibles com el romanès Cristi Puiu (Sieranevada), el japonès Hirokazu Kore-eda (Después de la tormenta), l’alemany Fatih Akin (Goodbye Berlin) i el finès Aki Kaurismäki (El otro lado de la esperanza).

El cinema asiàtic estarà representat per les inèdites A Father’s Will i Free and Easy, i el gènere documental seguirà tenint el seu apartat (Renda bàsica, Machines i L’hora dels deures).

Prepara’t, doncs, per assaborir un pastís suculent i amb els sabors més dispars.
T’hi esperem!

Categories: General

Comments are closed.